+90 212 886 64 66

info@bursa-pazari.com

23/05/2023

Amsterdam PLMA Fuarı’ndaydık

Amsterdam PLMA Fuarı’ndaydık

Amsterdam PLMA (Private Label Manufacturers Association) fuarında 12. salon, D48 no’lu standda misafirlerimizi ağırladık.

Amsterdam PLMA (Private Label Manufacturers Association) fuarında 12. salon, D48 no’lu standda misafirlerimizi ağırladık.

Her yıl olduğu gibi, bu sene de 23-24 Mayıs tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleşen, dünyanın en önemli özel markalı ürünler fuarlarından biri olan PLMA (The Private Label Manufacturers Association) – Özel Markalı Ürünler Fuarı’nda şık standımızla yerimizi aldık. Dünyanın dört bir köşesinden gelerek, kendi markasıyla streç film, alüminyum folyo, pişirme kağıdı ve fırın torbası ürettirmek isteyen firmaları standımızda ağırladık, Bunzl Bursa Pazarı’nın 50 yılı aşkın üretim ve ihracat deneyimini anlattık. Yepyeni iş birliklerinin kapısını aralama fırsatı bulduğumuz PLMA fuarından başarı ve memnuniyetle ayrıldık.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI?

DİĞER HABERLER

28/07/2023

2022 İş Performansımızla İKMİB Tarafından Ödüllendirildik

Bunzl Bursa Pazarı olarak İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği) üyesi firmalar arasında, 2022 yılında gerçekleştirmiş olduğumuz performansla 41. sırada yer aldık. 20 yılı aşkın süredir 4 kıtada 30’dan fazla ülkeye ihracat yaparak
21/01/2023

2022 Yıl Sonu Değerlendirme Toplantımızı Başarıyla Tamamladık

2022 değerlendirmesi yaparak, 2023 yılı hedeflerimizi konuştuğumuz Strateji Toplantımızı Sheraton Ataköy Otel’de gerçekleştirdik.
03/11/2023

Satış Ekibimizle Sinerjik Bir Ürün Eğitimi Gerçekleştirdik

Satış ekibimizle showroom’umuzda gerçekleştirdiğimiz ürün eğitimine Satış, Satınalma, İthalat, Üretim, Kalite ve Pazarlama ekiplerimiz katıldı.